Szolgáltatások

Üdvözöllek a műhelyemben! Itt készülnek az egyedi esküvői meghívók, kiegészítők és dekorációk, itt nincs lehetetlen küldetés.

Tegyél csak próbára!

 

Képernyőfotó 2020-03-08 - 19.18.56 co

Egy kis magyarázat: Az Amavinál nem készítünk plexi meghívókat, ennek pedig környezetvédelmi okai vannak. Az alábbi esküvői arculat csomagok kizárólag papírra vagy vászonra nyomtatva illetve növényi eredetű felületek felhasználásával, lebomló vagy fenntartható forrásból származó alapanyagokból tevődnek össze.  Ugyanakkor szívesen készítek Nektek levélre írt ültető"kártyákat" vagy kőbe vésett dolgokat, csak műanyagot ne kérjetek tőlem légyszi!

Esküvői logo készítés

Meghívóhoz vagy emlékül, örökbe.

Egyedi esküvői logo megtervezése úgy, ahogyan Ti elképzeltétek. A megrendelést követően egy online találkozó keretein belül megbeszéljük az elképzeléseiteket, mi pedig elkészítjük és átadjuk nektek a hozzátok illő esküvői logotokat. Ilyen csak nektek lesz, minden terv teljesen egyedileg készül. A kész logoból pecsétet is tudunk készíteni. 

Ár: 25.000 Ft-tól

Minden esetben egyedi és pontos árajánlatot készítek.

Esküvői logo készítés
BF_Rekagellert.jpg

Egyedi esküvői meghívó

Hozzátok és a dekorációs elképzelésekhez igazítva.

Esküvői meghívó tervezése. Online találkozónk során megbeszéljük milyennek képzeltétek el az esküvőt, és kialakítjuk az alap arculatot, amit aztán a meghívón és a többi dekorációs elemen is viszont láthattok majd. Nyomdai eljárást és papírt választunk, majd próbanyomatot készítünk. Plexi meghívókat nem készítünk, de lézervágott, prégelt és más különleges nyomdai eljárásokkal készített meghívókat szívesen!

Ár: 15.000 Ft-tól

Minden esetben egyedi és pontos árajánlatot készítek. Az ár nem tartalmazza a nyomtatást, sokszorosítást, de az ajánlatban ez is pontosan szerepel majd. (Nyomtatási árak 250 Ft/db-tól)

Esküvő grafika csomag

Esküvői logo + Meghívó + Save the Date / RSVP kártya

Tartalmazza: Esküvői logo és meghívó tervezését, 10 db logozott matricával és Save the Date vagy RSVP tervvel. A Bergamot csomagban online találkozó után megtervezzük a logotokat, ami az alaphangulatot fogja megadni, ezután készül el a Save the Date vagy RSVP kártya hozzá passzoló grafikai megoldásokkal, hogy aztán a meghívóval feltehessük a pontot az i-i-igen, az i-re! :)

Ár: Egyedi ajánlatot küldünk.

Minden esetben egyedi és pontos árajánlatot készítek a nyomtatási és sokszorosítási árakkal együtt.

eskuvo_grafika_meghivo.jpg
eskuvo_grafika_rozmaringcsomag.jpg

Neroli Csomag

Meghívó + Save the Date / RSVP + Menükártya + Ültetőkártyák

Majdnem mindent átfogó esküvői arculat a tökéletesség jegyében. Ha biztosra szeretnétek menni, ez a csomag pont nektek való. Tartalmaz minden olyan kiegészítőt ami elengedhetetlen, és megadja azt az egység-érzést, amire minden pár vágyik. Online találkozó alkalmával kitaláljuk mi az, aminek örülnétek, mi tetszik, mik az elképzeléseitek, majd a közös munka során körülbelül 2 hét alatt elkészül az esküvői arculatotok.

 

Ár: Egyedi ajánlatot küldünk.

Minden esetben egyedi és pontos árajánlatot készítek. Az ár nem tartalmazza a nyomtatást, sokszorosítást, de az ajánlatban ez is pontosan szerepel majd. (Nyomtatási árak 250 Ft/db-tól)

Árajánlat kérés
arrow&v

Köszönöm az érdeklődésed, amilyen hamar csak tudom (jellemzően 2 munkanapon belül) küldöm az árajánlatot!